Tre frågor till mig
Försäljningsställen
Kortare uppdrag 
Stipendier

Utställningar
 
Utbildning

Tre frågor till mig
Vad utmärker din form?
Jag försöker ha både en enkel och komplicerad form i mina produkter. Bäst gillar jag de produkter som inte visar allt på en gång. Som låter mottagaren upptäcka något nytt eftersom. De förhållningssättet försöker jag arbeta utifrån.  

Jag försöker bejaka de spontana idéerna och formerna som utan någon djupare tanke poppar upp. Just dessa kan ibland bli väldigt bra. Lampan Memory är ett resultat av detta. 

Självklart strävar jag, som alla andra formgivare, att finna en form, funktion eller produkt som man aldrig tidigare sätt.

Hur vill du jobba?
Gärna ett nära samarbete med beställaren och deras fabriker. Min form växer fram och realiseras tillsammans med beställaren. Att få lösa eventuella problemen tillsammans med dem som i slutänden ska tillverka produkten är en tillfredställelse. 

Hur är du som person?
Glad, i alla fall nästan jämt. Jag tror på vänlighet och ödmjukhet och kan bli rätt så besviken på personer som kör över mig och andra. Att ha en stark vilja men även lyssna på andra hoppas jag behålla hela livet. Att sedan försöka se det komiska i mycket gör livet så mycket lättare.