Baginbox
Dryckesburk
Trycksaker
Trycksaker
Jag har arbetat med många olika sorters trycksaker. Från broschyrer, inbjudningar, namnlappar till meny och servettringshållare för bröllop. Allt från layout till illustrationer och textredigeringar.

Teateraffisch
Hur gör man en snygg och lockande affisch till en föreställning som handlar om kärlek på ett call-centerföretag? Jag löste det genom att fotografera av två headset som tillsammans bildar ett hjärta. Pdf på teateraffischen.

Priks
Åh vad snyggt, det blev jättebra fick jag läsa i mejlet från studentorganisationen. De ville egentligen bara fräscha upp den gamla tredelade broschyren. En broschyr som kändes både anonym och tråkig.

Med färg, fotografi och tydligare textindelning gjorde jag ett dubbelsidig informationsblad. Pdf på informationsbladet.

3 vägar till a-kassan
De som blivit arbetslösa fick tidigare tre olika broschyrer om hur de skulle registrerar sin tid till a-kassan. Något som både kostade och inte gjorde det lättare för mottagaren.

Information från de tre broschyrerna sattes ihop till en. Avsnitten fick enklare illustrationer som lättade upp den faktaspäckade texten. Viktigt var också att broschyren rymdes i ett C5 kuvert för att hålla nere portokostnaden. Pdf på brochyren.