Barntillåtet
Filmfestival
HTFs kongress-04
Lansering av Tria
Pride 
Personalingång

Swedental
Tur-mässan

Personalingång
När företaget byggde om blev det tre gångar där personalen rör sig när de ska in till företaget, personalmatsalen, gymmet och övernattningsrummet. Tre långa gångar som kändes tråkiga och deprimerande.

Jag skapade en varm, lugn och positiv stämning med funktioner som personalen saknade. En del av de konstverk företaget redan ägde, men som inte fått plats vid ombyggnaden, placerade jag ut på några av väggarna.

Personalingången. Stora ljuddämpande tygklädda plattor leder in till företaget. Bredden på plattorna blir smalare närmare utgången. Tre är anslagstavlor, två till receptionen och de anställda, den tredje för att ge information om övernattningsrum. Det mönstrade tyget blir fond för gången.

Mellan reception, hiss och gym. Den längsta gången grenar ut i fler rum, dörrar och gångar, ena väggen är gul och den andra vit. Mot den gula väggen valde jag att placera ut belysta gröna växter och konstverk. Den vita väggen lät jag domineras av ett mönstrat tyg.

Till matsalen. Utanför matsalen finns toaletter med stora speglar men ingen sittyta. Alla är inte lika långa så jag satte upp ett antal vägghängda pallar med olika sitthöjder. Placeringarna baserades på fyra anställdas sitthöjd. Den högsta är bra för väskan. En pall som ska sätta igång betraktarens fantasi eftersom man inte berättade pallens syfte.